Eidsvoll Kiropraktorsenter & Fysioterapi

Sundet Sentrum,

Wergelands Gate 5

2080 Eidsvoll, Akershus

Eidsvollkiropraktorsenter@outlook.com

64 80 81 10

Åpningstider

Her kan du se en oversikt over våre åpningstider ved Eidsvoll Sundet Kiropraktorsenter og Fysioterapi. Vi har kveldsåpent flere dager i uken – og våre terapeuter etterkommer gjerne dine ønsker dersom du har noen i forhold til tidspunkt. Du kan også se ledige tider via online timebestilling.

Mandag: 08:00 – 18:00

Tirsdag: 08:00 – 16:00

Onsdag: 08:00 – 16:00

Torsdag: 08:00 – 18:00

Fredag: 08:00 – 16:00

¤ Kontakt oss gjerne dersom du har noen spørsmål i forhold til klinikkens åpningstider. Vi ser fram til å hjelpe deg til en bedre hverdag.

Kontaktskjema

Eidsvoll Kiropraktorsenter & Fysioterapi, lokalisert i hjertet av Eidsvoll Sundet, er en toppmoderne og tverrfaglig klinikk – med pasienten i fokus.

Våre klinikere er anerkjent for sin særegne faglige kunnskap innen utredning og behandling av smerter og feilfunksjon i muskler, ledd, sener, nerver og bindevev. Hos oss vil du få en optimalisert og individualisert tilnærming til din problematikk.

Ta kontakt med oss på kontaktskjemaet nedenfor dersom du har spørsmål – eller ønsker mer informasjon før du bestiller time hos en av våre klinikere.

Vi gjør oppmerksom på skjemaet ikke kan benyttes for å flytte eller endre eksisterende konsultasjoner. (*)


  Ditt navn (må fylles inn)

  E-post (må fylles inn)

  Telefonnummer (må fylles inn)

  Adresse (frivillig)

  Melding

  * Dette skjemaet kan ikke brukes for å flytte eller avbestille timer. Hvis du ønsker å gjøre det må du bruke online booking eller ringe senest 24 timer før konsultasjonen innen klinikkens åpningstider – ellers vil timen faktureres i sin helhet. I helger og på røde dager er det ikke mulig å flytte eller avbestille timer – forutenom via døgnåpen online booking.

  «Dyktige, kunnskapsrike og hyggelige. Har gitt meg god behandling og oppfølging. Har min fulle tillit. Det er verdt reisen til Eidsvoll for å fortsette behandling.»

  «Jeg opplever dem som imøtekommende og hyggelig. Mye kunnskap og ekspertise og tar pasienten på alvor. Har fått trygg og god behandling samt gode behandlingsplaner, og de gir god informasjon og gode råd underveis.»

  «En utrolig dyktig, kunnskapsrik, profesjonell og engasjert kiropraktor som har hjulpet meg med ulike plager i mange år. Et varmt menneske som ser og forstår deg, og strekker seg langt for at man skal bli kvitt de utfordringer man har. Anbefaler han på det sterkeste!»

  «Mitt første besøk hos kiropraktor, og det var en meget bra og behagelig person jeg møtte. Eidsvoll er midt mellom Oslo og Elverum og jeg tar gjerne turen dit.»

  «Dyktig, imøtekommende og alltid blid! Har redda ryggen min så mange ganger. Super fornøyd!»

  «En meget dyktig kiropraktor som jeg har 100% tillit til. Han har tatt bort mye smerte fra skuldre og albue som jeg ikke trodde var mulig. Har mye å takke for. Takker for all god hjelp.«