Behandlingsmetoder og Modaliteter | Eidsvoll Kiropraktorsenter og Fysioterapi

Behandlingsmetoder og modaliteter

Ved vår moderne klinikk Eidsvoll Kiropraktorsenter og Fysioterapi tilbyr vi et stort utvalg av gode behandlingsmodaliteter.

Du kan benytte lenkene nedenfor for å lære mer om de forskjellige behandlingsteknikkene – og hvordan de kan hjelpe deg.

Vi Behandler Alle Smerter og Feilfunksjoner i Muskler og Ledd

Vår tverrfaglige klinikk med moderne kiropraktorer og fysioterapeuter behandler alle typer av smerter og dysfunksjon i muskler, sener, nerver og ledd. Hos oss kan du forvente en helhetlig tilnærming for å komme tilbake til en smertefri hverdag.

Moderne Behandlingsmetoder for Bedre Effekt

Vi jobber stadig med faglig utvikling for å holde oss i toppen av eliten innen behandling og utredning av muskuloskeletale diagnoser. Denne særegne kompetansen innebærer også at vi har et større utvalg av behandlingsmetoder.

Dette store utvalget av behandlingskompetanse kommer pasienten til gode. Ved å kunne tilby spesifikke behandlingsteknikker eller kombinasjoner av ulike behandlingsmetoder, så kan vi nemlig sørge for optimale resultater og bedring.

Vanlige forbedringer og helsefordeler inkluderer blant annet:

 • Forbedret Bevegelighet
 • Mer Funksjonalitet i Hverdagen
 • Mindre Hodepine og Svimmelhet
 • Mindre Smerter fra Muskler og Ledd
 • Mindre Stivhet i Hverdagen
 • Nedbryting av Skadevev
 • Sterkere Muskler og Sener
 • Stimulering av Tilheling i Muskler og Sener
 • Redusert Forekomst av Kramper
 • Reduksjon i Nervetensjon (Bedre plassforhold)
 • Økning i Blodsirkulasjon i de Behandlede Områdene

Behandlingsmetoder

Fysioterapi og fysikalsk behandling

Fysioterapi og fysikalsk behanding (1)

Våre fysioterapeuter ved våre klinikker innehar særegent god kompetanse innen fysikalsk behandling og treningsveiledning. Behandlingsmetoden er også godt egnet for deg som ønsker å bygge deg opp igjen etter en skade. Les mer om fysioterapi hos oss her.

Intramuskulær akupunktur (IMS)

Nålebehandling

Våre klinikere har høy kompetanse innen bruken av nålebehandling – også kjent som intramuskulær akupunktur, intramuskulær stimulering eller tørrnåling. Dette er et nyttig behandlingsverktøy mot blant annet dyp muskelproblematikk. Les mer om denne teknikken her.

Massasje og muskelterapi

Vi tilbyr en rekke ulike former av massasje som kan hjelpe deg med å løsne opp i anspente og smertefulle muskler. Les mer om de ulike variantene av massasje (inkludert idrettsmassasje og velværemassasje) som vi benytter oss av her.

Moderne kiropraktikk

Kiropraktikk

En moderne kiropraktor innehar 6-årig utdanning (inkludert ett år i turnus) innen utredning og behandling av muskuloskeletale diagnoser – slik som smerter og feilfunksjon i muskler, sener, nerver og ledd. Les mer her.

Laserterapi (MSK)

Laserterapi

Behandling av muskuloskeletale diagnoser i muskler, nerver og sener med laser er uten bivirkninger – og kan vise til godt dokumenterte effekter (1). Forskning har bevist at det kan behandle seneskader, senebetennelser og stimulere raskere tilheling ved muskelskader. En meget populær behandling for både mosjonister og toppidrettsutøvere. Les mer om denne toppmoderne behandlingen her.

Svimmelhetsbehandling

Svimmelhet

Krystallsyken er, i kombinasjon med, nakkerelatert svimmelhet, blant de vanligste årsakene til at personer blir svimle og opplever ødeleggende svimmelhets-symptomer i hverdagen. Våre klinikere er utdannet innen reposisjoneringsmanøvre og behandlingsmodaliteter som kan hjelpe deg.
Les mer om hvordan vi kan hjelpe deg med svimmelheten her.

Terapeutisk ultralyd

Terapeutisk ultralyd bruker lydbølger for å stimulere reparasjon og tilheling muskler, sener og ledd. Behandlingsmetoden har dokumentert virkning på flere muskuloskeletale tilstander – inkludert seneskader (1), muskeltraumer (2) og revmatisk artritt (3). Behandlingen har ingen kjente bivirkninger. Les mer om denne skånsomme, men effektive, behandlingen her.

Trykkbølgebehandling

Trykkbølgebehandling bruker sjokkbølger for å bryte ned skadevev og stimulere reparasjon i muskler og sener. Behandlingsmetoden har spesielt god virkning på senebetennelser og seneskader. Les mer om behandlingsformen her.

Klientanbefalinger

«Alexander er dyktig, kunnskapsrik og hyggelig. Han har gitt meg god behandling og oppfølging. Alexander har min fulle tillit. Veldig synd at du flytter fra Elverum, men det er verdt reisen til Eidsvoll for å fortsette behandling.»

«Jeg opplever Alexander som imøtekommende og hyggelig. Han har mye kunnskap og ekspertise og tar pasienten på alvor. Har fått trygg og god behandling samt gode behandlingsplaner, og han gir god informasjon og gode råd underveis.»

«En utrolig dyktig, kunnskapsrik, profesjonell og engasjert kiropraktor som har hjulpet meg med ulike plager i mange år. Et varmt menneske som ser og forstår deg, og strekker seg langt for at man skal bli kvitt de utfordringer man har. Anbefaler han på det sterkeste!»

«Mitt første besøk hos kiropraktor, og det var en meget bra og behagelig person jeg møtte. Så synd at Alexander skal slutte i Elverum! Eidsvoll er midt mellom Oslo og Elverum og jeg tar gjerne turen dit. Lykke til i ny jobb, på et nytt sted.»

«Dyktig, imøtekommende og alltid blid! Har redda ryggen min så mange ganger. Super fornøyd!»

«En meget dyktig kiropraktor som jeg har 100% tillit til. Han har tatt bort mye smerte fra skuldre og albue som jeg ikke trodde var mulig. Har mye å takke han for. Utrolig trist at han drar fra Elverum, men han kommer til å gjøre seg bemerket dit han kommer også. Takker for all god hjelp. Ønsker deg lykke til videre i livet – og med den nye jobben, Alexander!»

Spørsmål eller noe du lurer på? Eller vil du booke en konsultasjon for problematikken din?

Dersom du har spørsmål så kan du gjerne kontakte oss via en av våre kontaktmuligheter eller vår Facebook-side. Hvis du ønsker å sette opp en konsultasjon så har vi også døgnåpen online booking – slik at du kan finne den timen som passer best for akkurat deg.

Med de beste ønsker om god helse videre,

Det tverrfaglige teamet på Eidsvoll Kiropraktorsenter og Fysioterapi