Om Eidsvoll Sundet Kiropraktorsenter og Fysioterapi

Her kan du lære mer om Eidsvoll Sundet Kiropraktorsenter og Fysioterapi. Blant annet kan du lese mer om klinikken og våre behandlere, samt medarbeidere.

Om Klinikken Vår

Eidsvoll Sundet Kiropraktorsenter og Fysioterapi sitt hovedmål er å alltid være innen eliten når det kommer til muskuloskeletal utredning og behandling.

Vi er en moderne og tverrfaglig klinikk som vektlegger topp kompetanse innen problematikk i muskler, sener, nerver og ledd. Vårt fokus på kvalitet og faglige kvalifikasjoner legger til rette for en optimal pasientopplevelse – hvor dine resultater og målsetninger står i fokus.

I Eidsvoll Sundet er det fritt tilgjengelig gratis parkering (normalt sett opp til 2 timer) – og klinikken ligger sentralt til. Du trenger ingen henvisning fra lege for å få en konsultasjon hos oss – du kan fritt bestille time selv via online booking eller telefon.

Kart og Adresse

Vi mottar pasienter fra både lokale og distale anbefalinger. Derfor er det viktig for oss at selv du som ikke er lokalkjent finner lett fram til oss.


Sundet Sentrum,

Wergelands Gate 5

2080 Eidsvoll, Akershus

Transport og Veibeskrivelse

– Tog og Buss

Nærmeste togstasjon er Eidsvoll stasjon – kun 7 minutters gange fra klinikken. Det går også buss direkte fra stasjonen til Eidsvoll Sundet sentrum. Kun 35 minutter fra Oslo S eller 24 minutter fra Lillestrøm.

– Bil

Vår klinikk ligger lett tilgjengelig – kun få minutters kjøring unna avkjøringen fra E6. Det er gratis parkering opp til 2 timer i store deler av Eidsvoll Sundet, blant annet like utenfor klinikken.

Pasientreiser

Kiropraktorbehandling og fysioterapi kan gi kjøregodtgjørelse – dersom du reiser mer enn 10 kilometer og kan dokumentere at du har spesielle behov. Besøk gjerne pasientreiser.no for å se om du har krav på slik godtgjørelse.

Behandlere og Medarbeidere

Bli bedre kjent med våre behandlere og deres fagkompetanse i denne seksjonen.


Våre Behandlere

Kontakt Oss

Her finner du all vår kontaktinformasjon – inkludert telefonnummer, epost og kontaktskjema.


Kontakt Oss

Priser og Åpningstider

Du kan se klinikkens priser og åpningstider ved å trykke på ikonet nedenfor.


Priser og Åpningstider

Personvernerklæring

Her kan du lese mer om hvordan vi ivaretar ditt personvern.

Vi minner på at våre klinikere er underlagt taushetsplikt. Hos oss er alt du velger å dele med oss av helseinformasjon konfidensielt – og deles ikke videre med relevant helsepersonell før du gir samtykke til dette.


Personvernerklæring

Ofte Stilte Spørsmål

Her kan du se spørsmål som andre klienter av oss har lurt på før sin konsultasjon.

Trenger man henvisning for å få behandling hos dere?

Nei, man trenger ikke henvisning fra lege for å få behandling hos oss. Våre klinikere er offentlig yrkesgodkjent gjennom HELFO – og innehar beskyttede titler.

Hvordan vil førstegangskonsultasjonen være?

En førstegangsundersøkelse vil normalt sett vare mellom 30 og 40 minutter. I denne konsultasjonen vil klinikeren primært fokusere på fire ting:

  • Anamnese og Historietagning
  • Fysisk og Klinisk Undersøkelse
  • Tilbakemelding på Funksjonell Diagnose
  • Oppsett av Eventuell Behandlingsplan iht Funn

Grunnet vår særegne faginteresse vil klinikeren – etter at konsultasjonen er ferdig, og da gjerne på slutten av dagen – gå gjennom og oppsummere funnene på nytt i en klinisk kvalitetssikringsprosess. Dette sikrer kvalitet og gode resultater.

Kan man bruke helseforsikring hos dere?

Ja, vi har avtale med majoriteten av de ulike behandlingsforsikringene.

Kontakt din helseforsikring hvis du er usikker på noe. Det er også mulig å kontakte dem direkte og si at du ønsker behandling hos oss – og be dem bekrefte at de vil dekke utleggene dine i etterkant.

Vi gjør også oppmerksom på at behandling hos offentlig autorisert kliniker – som hos våre kiropraktorer og fysioterapeuter – gir grunnlag for dekning gjennom Pasientreiser (kjøregodtgjørelse ++).

Kan man kjøpe gavekort hos dere?

Ja, men kun på massasje av 30 eller 60 minutters varighet. Vi tilbyr ikke gavekort til kiropraktor eller fysioterapi. Kontakt oss via kontaktskjema eller epost hvis du ønsker å bestille et gavekort.

Ta Tilbake den Smertefrie Hverdagen

Våre moderne klinikere er også levende opptatt av at du som pasient skal få forbedret forståelse for din smertepresentasjon – og finne ut av hvordan vi sammen kan bekjempe selv den mest langvarige muskuloskeletale problematikken.

Våre moderne kiropraktorer innehar også både henvisningsrett og sykmeldingsrett – dersom dette skulle vise seg å være nødvendig for en optimalisert forbedring.

Spørsmål eller noe du lurer på? Eller vil du booke en konsultasjon for problematikken din?

Dersom du har spørsmål så kan du gjerne kontakte oss via en av våre kontaktmuligheter eller vår Facebook-side. Hvis du ønsker å sette opp en konsultasjon så har vi også døgnåpen online booking – slik at du kan finne den timen som passer best for akkurat deg.

Med de beste ønsker om god helse videre,

Det tverrfaglige teamet på Eidsvoll Kiropraktorsenter og Fysioterapi