Behandlere ved Eidsvoll Sundet Kiropraktorsenter og Fysioterapi

Bli bedre kjent med våre behandlere og ansatte ved Eidsvoll Sundet Kiropraktorsenter og Fysioterapi (Eidsvoll Kommune, Viken).

Våre klinikker vektlegger kompetanse og dette gjenspeiles i det faglige nivået til våre klinikere. Våre terapeuter utreder, behandler og tilbyr opptrening innenfor alle skader og smerter i muskler, sener, nerver og ledd.

Hos oss er alltid pasientens vel og ve i fokus. Vi sikter alltid på å gi deg en bedre hverdag med mindre smerter, forbedret funksjonalitet og mer bevegelighet.

Kort fortalt:

 • Jobber Alltid med å Være I Eliten av Utredning og Behandling
 • Grundig Utredning og Undersøkelse
 • Moderne og Evidensbasert Behandling
 • Offentlig Helseautoriserte Klinikere

Sindre Kvist Rydvang

Kiropraktor (Offentlig autorisert, MNKF)

Kontaktinformasjon: Kiropraktor / 64808110 / ONLINE BOOKING

Benjamin Tomter Aavik

Kiropraktor (Offentlig autorisert, MNKF)

Kontaktinformasjon: Kiropraktor / 64808110 / ONLINE BOOKING

Kristine Rindal

Fysioterapeut (Offentlig autorisert, MNFF)

Kontaktinformasjon: Fysioterapeut / 64808110 / ONLINE BOOKING

Alexander Andorff

Kiropraktor (Offentlig autorisert, MNKF)

Kontaktinformasjon: Kiropraktor / 64808110 / ONLINE BOOKING

Eghosa Jane Ogoleh

Kiropraktor (Offentlig autorisert, MNKF)

Kontaktinformasjon: Kiropraktor / 64808110 / ONLINE BOOKING

Timebestilling

Klikk her for å se ledige timer og for å bestille time hos en av våre klinikere.

«Jeg opplever dem som imøtekommende og hyggelige. Mye kunnskap og ekspertise og tar pasienten på alvor. Har fått trygg og god behandling samt gode behandlingsplaner, og gir god informasjon og gode råd underveis.»

«Dyktig, imøtekommende og alltid blid! Har redda ryggen min så mange ganger. Super fornøyd!»

«En meget dyktig kiropraktor som jeg har 100% tillit til. Han har tatt bort mye smerte fra skuldre og albue som jeg ikke trodde var mulig. Har mye å takke han for.«

«En utrolig dyktig, kunnskapsrik, profesjonell og engasjert kiropraktor som har hjulpet meg med ulike plager i mange år. Et varmt menneske som ser og forstår deg, og strekker seg langt for at man skal bli kvitt de utfordringer man har. Anbefales på det sterkeste!»

«Dyktige, kunnskapsrike og hyggelige. Gitt meg god behandling og oppfølging. Har min fulle tillit.»

«Mitt første besøk hos kiropraktor, og det var en meget bra og behagelig person jeg møtte. Anbefales.«

Sindre Kvist Rydvang

Kiropraktor (Offentlig autorisert, MNKF)

Kontaktinformasjon: Kiropraktor / 64808110 / ONLINE BOOKING

– Mastergrad (M.Sc. Kiropraktikk) fra Bournemouth, Storbritannia.

– Kiropraktor med erfaring nasjonalt og internasjonalt – blant annet fra Bournemouth, UK.

– Tidligere jobbet mye med akutte og kroniske smertetilstander i nakke, skulder og rygg.

– Aktiv Fotballspiller med Tidligere Forhistorie i Sogndal.

– Sindre benytter idrettskiropraktikk, moderne kiropraktorbehandling, fysikalske teknikker, muskelknuteterapi, tørrnåling og massasje i sin behandling, samt veiledning i opptrening og tilpassede hjemmeøvelser.

Idrettskiropraktor med øye for Funksjonalitet

Sindre er både allmenn- og idrettskiropraktor. Sistnevnte innebærer at han er veldig opptatt av å sørge for at du som pasient fungerer på best mulig måte. Han vet nemlig hvordan det som starter som mindre feilfunksjoner kan bli til større problemer etterhvert.

Han sjekker blant annet hvordan dine ledd beveger seg, muskelfunksjon, nervetensjon og en rekke andre funksjonelle elementer som kan gi deg smerter og stivhet.

Sindre er også en meget habil fotballspiller, med tidligere kamper for blant annet A-laget til Sogndal. Dette innebærer at han også har et veldig helhetlig fokus, med tanke på både muskler og ledd, for å sørge for best mulig funksjon. Hvis du ønsker en kliniker som er meget dedikert og interessert i å få deg bedre, så er dette den moderne kiropraktoren du leter etter.

Sindre er en profesjonell, moderne kiropraktor som naturligvis har høy kompetanse innen ryggsmerter, nakkeplager og skulderproblematikk. Han er dessuten veldig interessert i utredning og behandling av idrettsskader og plager i hofter, knær, ankler og føtter. Han er en veldig hyggelig og vennlig kiropraktor som du vil føle deg hjemme hos – og som alltid vil gi jernet for at du skal få en bedre og mer funksjonell hverdag med mindre smerter.

Les mer om Sindre og hans særegne kompetanseområder her.

Sindre jobber mye med lavryggsmerter, nakkeproblemer, idrettsskader, hofteproblematikk og skulderplager. Han jobber også mye med utredning og behandling av interscapulære smerter (altså smerter i og rundt skulderbladene). Han har en meget god kompetanse innen både utredning og behandling av muskler, sener, nerveirritasjon/avklemming og leddproblematikk.

Bestill time hos kiropraktor Sindre Kvist Rydvang her.

«Jeg er stolt over å få ha Sindre som min kollega! En god venn som jeg virkelig kan anbefale til alle som ønsker en grundig utredning og behandling av sine muskel, nerve og skjelettlidelser. Gjennomprofesjonell, flink til å lytte, vennlig og utrolig dyktig.»

Benjamin Tomter Aavik

Kiropraktor (Offentlig autorisert, MNKF)

Kontaktinformasjon: Kiropraktor / 64808110 / ONLINE BOOKING / eidsvollkiropraktorsenter@outlook.com

– Mastergrad (M.Sc. Kiropraktikk) fra AECC University, Storbritannia.

– Medlem av Norsk Kiropraktorforening (MNKF)

– Sertifisert innen Idrettsmedisinsk Grunnkurs 1 og 2 (NIMI)

– Kiropraktor med god erfaring og bred kompetanse.

– Jobber mye med kroniske smertepasienter, kompliserte rygg og nakkeplager, samt idrettsutøvere.

– Tilbyr moderne kiropraktikk, muskulære teknikker, triggerpunktbehandling, idrettsmassasje, intramuskulær nålebehandling, trykkbølgebehandling, samt treningsveiledning og opptrening.

Moderne, Empatisk Kiropraktor med Bred Faglig Kompetanse

Benjamin er en evidensbasert kiropraktor som utreder og behandler alle typer av smerter og feilfunksjon i muskler, sener, nerver og ledd. Han jobber aktivt innen både allmennkiropraktikk og idrettskiropraktikk – med et bredt faglig kompetansespekter. Ikke minst er han en skikkelig ålreit kar som det er lett å snakke med.

Som en moderne kliniker kombinerer Benjamin forskjellige behandlingsteknikker for å gi deg optimale resultater. Hans kollegaer beskriver ham som en smart, vennlig og gjennomprofesjonell terapeut. Noen av interesseområdene han er spesielt interessert i inkluderer:

 • Nakkekink og gjentagende nakkesmerter
 • Akutte og kroniske korsryggssmerter
 • Kjevesmerter, temporomandibulær dysfunksjon og kjevehodepine
 • Hoftesmerter og Hofteartrose
 • Skulderplager
 • Nakkeprolaps (skiveprolaps i cervikal columna)
 • Kroniske smerter
 • Seneskader og senebetennelser

Les mer om Benjamin og hans interesseområder her.

«Hvis du stiller fagfeller og kollegaer spørsmål om Benjamin vil du bare få lovpris tilbake. For en kar! Empatisk, vennlig og utrolig dyktig kliniker. Hvis du trenger hjelp med plager og smerter i muskler, nerver og ledd – så er Benjamin klinikeren for deg.»

Noen av diagnosene Benjamin ofte jobber med inkluderer senebetennelser og seneskader (oftest i skuldre og hofter), akutte og kroniske ryggsmerter, kompliserte nakkesmerter (gjentagende nakkeproblematikk), kjevesmerter, muskelspenninger og kroniske smertediagnoser  – han har en meget god kompetanse innen utredning og behandling av muskuloskeletale smerter. Hans klientgruppe inkluderer blant annet eldre pasienter, gravide, kroniske smertepasienter og idrettsutøvere. Ja, en av hans kjente styrker er evnen til å tilpasse behandlingsopplegget etter behovene til den enkelte pasienten – og dermed oppnå best mulig resultater.

Bestill time hos kiropraktor Benjamin Tomter Aavik hvis ønskelig her.

Kristine Rindal

Fysioterapeut (Offentlig autorisert)

Kontaktinformasjon: Fysioterapeut / 64808110 / ONLINE BOOKING / eidsvollkiropraktorsenter@outlook.com

Kristine er en utrolig dyktig, vennlig og profesjonell fysioterapeut. En av hennes største styrker ligger i at hun er utrolig dedikert og investerer mye av seg selv i pasientene sine sitt vel og ve. Hun vil hjelpe deg med utredning og behandling av idrettsskader, samt muskulært arbeid mot plager i nakke, skuldre og rygg. Hun vil også kunne hjelpe deg med opptrening etter skader og operasjoner.

Hun er også veldig anerkjent for sitt arbeid med langvarige muskelsmerter – og tilbyr ulike typer av dyp og avspennende massasje. Veldig mange melder om en bedre hverdag med mindre muskelknuter og reduserte muskelspenninger etter noen grundige massasjetimer hos henne.

Vi kan ikke få snakket varmt nok om Kristine – en skikkelig klinikkyndling. Bare spør pasientene hennes og se på de gode resultatene hun oppnår.

«Muligens verdens hyggeligste fysioterapeut! Krisine er en svært populær fysioterapeut som får veldig gode skussmål av sine pasienter. Empatisk, grundig og utrolig dyktig er lovprisende ord som gjerne går igjen. Kristine er en fysioterapeutkollega som jeg kan anbefale på det aller varmeste.»

Kristine er altså en moderne fysioterapeut som arbeider grundig og godt med hendene sine. Her vil du altså få både god utredning og behandling av muskler og sener, i tillegg til hjelp med opptrening og rehabiliteringstrening etter skader.

Bestill time hos fysioterapeut Kristine Rindal her.

Eghosa Jane Ogoleh

Kiropraktor (Offentlig autorisert, MNKF)

Kontaktinformasjon: Kiropraktor / 64808110 / ONLINE BOOKING / eidsvollkiropraktorsenter@outlook.com

– Mastergrad (M.Sc. Kiropraktikk) fra Wales, Storbritannia.

– Medlem av Norsk Kiropraktorforening (MNKF)

– Sertifisert Medlem av FIFA Medical Network (MFMN)

– Kiropraktor med god erfaring nasjonalt og internasjonalt – blant annet fra Liverpool, UK.

Siste dag hos oss onsdag 30.juni 2021

Eghosa, født og oppvokst i Oslo, har vært hos oss i 2 gode år.

Men nå kaller komforten med å være nærmere sin familie i Oslo – og det har vi full forståelse for. Vi har kost oss, utviklet oss faglig og ledd masse sammen med vår kjære Eghosa – og vi kommer til å savne henne masse. Hennes arvtager blir den anerkjente, moderne kiropraktoren Benjamin Tomter Aavik – som deler mange av interesseområdene sine med Eghosa, men også med særegent god faglig kompetanse innen nakke og kjevesmerter.

Vi ønsker igjen å takke Eghosa for de gode årene vi har hatt sammen, og vi vet at hun kommer til å bli savnet av både oss og hennes pasienter. Tusen takk for tiden vi fikk sammen, Eghosa!

Alexander Andorff

Kiropraktor (Offentlig autorisert, MNKF)

Kontaktinformasjon: Kiropraktor / 64808110 / ONLINE BOOKING / eidsvollkiropraktorsenter@outlook.com

– Mastergrad (M.Sc. Kiropraktikk) ved anerkjente AECC University, i Bournemouth, England. Graduerte i 2011.

– Tidligere kiropraktor på Kiropraktorhuset Elverum og Ottestad Kiropraktorsenter.

– Tidligere jobbet med Elverum Håndball og Elverum Fotballklubb – både damer og herrer.

– Tilbyr moderne kiropraktikk, terapeutisk ultralyd, laserterapi, muskulære teknikker, triggerpunktbehandling, massasje (inkl klassisk massasje, fysikalsk massasje, velværemassasje og sportsmassasje), intramuskulær nålebehandling, samt treningsveiledning og opptrening.

En Moderne Kiropraktor med Betydelig Erfaring

Alexander innehar en høyt anerkjent faglig kompetanse som legges til grunn for ferdighetene hans innenfor utredning og behandler av muskuloskeletale problemer. Dette inkluderer feilfunksjon og smerter i muskulatur, sener, nerver og ledd.

Han benytter seg ofte av en kombinasjon av en lang liste med manuelle behandlingsteknikker for å redusere muskelspenninger, forbedre leddbevegelighet og å bryte ned skadevev, samt stimulere økt blodsirkulasjon i de behandlede områdene. Du vil også kunne få treningsveiledning og hjemmeøvelser som er tilpasset akkurat din problematikk.

Alexander jobber nå for tiden på vår avdeling Lambertseter Kiropraktorsenter og Fysioterapi i Oslo. Hvis du er tidligere pasient hos ham kan du gjerne sende ham melding med eventuelle spørsmål på Facebook-siden hans.

Lei av Stive Ledd og Vonde Muskler? Ta Tilbake den Smertefrie Hverdagen!

Våre moderne klinikere er også levende opptatt av at du som pasient skal få forbedret forståelse for din smertepresentasjon – og finne ut av hvordan vi sammen kan bekjempe selv den mest langvarige muskuloskeletale problematikken.

Våre moderne kiropraktorer innehar også både henvisningsrett og sykmeldingsrett – dersom dette skulle vise seg å være nødvendig for en optimalisert forbedring.

Spørsmål eller noe du lurer på? Eller vil du booke en konsultasjon for problematikken din?

Dersom du har spørsmål så kan du gjerne kontakte oss via en av våre kontaktmuligheter eller vår Facebook-side. Hvis du ønsker å sette opp en konsultasjon så har vi også døgnåpen online booking – slik at du kan finne den timen som passer best for akkurat deg.

(Se ledige timer og bestill time online ved å klikke på knappen ovenfor)

Med de beste ønsker om god helse videre,

Det tverrfaglige teamet på Eidsvoll Kiropraktorsenter og Fysioterapi