Behandlere ved Eidsvoll Sundet Kiropraktorsenter og Fysioterapi

Bli bedre kjent med våre behandlere og ansatte ved Eidsvoll Sundet Kiropraktorsenter og Fysioterapi (Eidsvoll Kommune, Viken).

Våre klinikker vektlegger kompetanse og dette gjenspeiles i det faglige nivået til våre klinikere. Våre terapeuter utreder, behandler og tilbyr opptrening innenfor alle skader og smerter i muskler, sener, nerver og ledd.

Hos oss er alltid pasientens vel og ve i fokus. Vi sikter alltid på å gi deg en bedre hverdag med mindre smerter, forbedret funksjonalitet og mer bevegelighet.

Kort fortalt:

  • Jobber Alltid med å Være I Eliten av Utredning og Behandling
  • Grundig Utredning og Undersøkelse
  • Moderne og Evidensbasert Behandling
  • Offentlig Helseautoriserte Klinikere

Sindre Kvist Rydvang

Kiropraktor (Offentlig autorisert, MNKF)

Kontaktinformasjon: Kiropraktor / 64808110 / ONLINE BOOKING

Eghosa Jane Ogoleh

Kiropraktor (Offentlig autorisert, MNKF)

Kontaktinformasjon: Kiropraktor / 64808110 / ONLINE BOOKING

Kristine Rindal

Fysioterapeut (Offentlig autorisert, MNFF)

Kontaktinformasjon: Fysioterapeut / 64808110 / ONLINE BOOKING

Alexander Andorff

Kiropraktor (Offentlig autorisert, MNKF)

Kontaktinformasjon: Kiropraktor / 64808110 / ONLINE BOOKING

Timebestilling

Klikk her for å se ledige timer og for å bestille time hos en av våre klinikere.

Sindre Kvist Rydvang

Kiropraktor (Offentlig autorisert, MNKF)

Kontaktinformasjon: Kiropraktor / 64808110 / ONLINE BOOKING

– Mastergrad (M.Sc. Kiropraktikk) fra Bournemouth, Storbritannia.

– Kiropraktor med erfaring nasjonalt og internasjonalt – blant annet fra Bournemouth, UK.

– Tidligere jobbet mye med akutte og kroniske smertetilstander i nakke, skulder og rygg.

– Aktiv Fotballspiller med Tidligere Forhistorie i Sogndal.

– Sindre benytter idrettskiropraktikk, moderne kiropraktorbehandling, fysikalske teknikker, muskelknuteterapi, tørrnåling og massasje i sin behandling, samt veiledning i opptrening og tilpassede hjemmeøvelser.

Idrettskiropraktor med øye for Funksjonalitet

Sindre er både allmenn- og idrettskiropraktor. Sistnevnte innebærer at han er veldig opptatt av å sørge for at du som pasient fungerer på best mulig måte. Han vet nemlig hvordan det som starter som mindre feilfunksjoner kan bli til større problemer etterhvert.

Han sjekker blant annet hvordan dine ledd beveger seg, muskelfunksjon, nervetensjon og en rekke andre funksjonelle elementer som kan gi deg smerter og stivhet.

Sindre er også en meget habil fotballspiller, med tidligere kamper for blant annet A-laget til Sogndal. Dette innebærer at han også har et veldig helhetlig fokus, med tanke på både muskler og ledd, for å sørge for best mulig funksjon. Hvis du ønsker en kliniker som er meget dedikert og interessert i å få deg bedre, så er dette den moderne kiropraktoren du leter etter.

Sindre er en profesjonell, moderne kiropraktor som naturligvis har høy kompetanse innen ryggsmerter, nakkeplager og skulderproblematikk. Han er dessuten veldig interessert i utredning og behandling av idrettsskader og plager i hofter, knær, ankler og føtter. Han er en veldig hyggelig og vennlig kiropraktor som du vil føle deg hjemme hos – og som alltid vil gi jernet for at du skal få en bedre og mer funksjonell hverdag med mindre smerter.

Sindre jobber mye med lavryggsmerter, nakkeproblemer, idrettsskader, hofteproblematikk og skulderplager. Han jobber også mye med utredning og behandling av interscapulære smerter (altså smerter i og rundt skulderbladene). Han har en meget god kompetanse innen både utredning og behandling av muskler, sener, nerveirritasjon/avklemming og leddproblematikk.

Bestill time hos kiropraktor Sindre Kvist Rydvang her.

Eghosa Jane Ogoleh

Kiropraktor (Offentlig autorisert, MNKF)

Kontaktinformasjon: Kiropraktor / 64808110 / ONLINE BOOKING / eidsvollkiropraktorsenter@outlook.com

– Mastergrad (M.Sc. Kiropraktikk) fra Wales, Storbritannia.

– Kiropraktor med god erfaring nasjonalt og internasjonalt – blant annet fra Liverpool, UK.

– Tidligere jobbet mye med kroniske smertepasienter, idrettsutøvere, gravide og spedbarn.

– Tilbyr moderne kiropraktikk, muskulære teknikker, triggerpunktbehandling, massasje (inkl klassisk massasje, fysikalsk massasje, velværemassasje og sportsmassasje), intramuskulær nålebehandling, samt treningsveiledning og opptrening.

Opptatt av å se deg som Person

Eghosa, født og oppvokst i Oslo, har en unik evne til å se helhetlig på en muskuloskeletal problemstilling – og dermed finne ut av hvorfor man rammes av gjentagende smerteproblematikk. Hun vil blant annet vurdere ditt bevegelsesmønster, funksjonalitet i muskler, nerver og ledd, samt andre faktorer som kan være med på å gi deg riktig funksjonell diagnose.

Hun er også veldig anerkjent for sitt arbeid med langvarige muskelsmerter – og tilbyr ulike typer av dyp og avspennende massasje. Veldig mange melder om en bedre hverdag med mindre muskelknuter og reduserte muskelspenninger etter noen deilige massasjetimer hos henne.

Eghosa er en dyktig kiropraktor som jobber mye med rygg, nakke og skulder, men som også har spesialikompetanse innen utredning og behandling av både svangerskapsproblematikk og muskuloskeletale problemer hos spedbarn. Hun er rett og slett veldig behagelig og faglig anerkjent kiropraktor som kan vise til meget gode resultater hos tidligere pasienter.

Noen av diagnosene Eghosa ofte jobber med inkluderer senebetennelser og seneskader (oftest i skuldre og hofter), akutte og kroniske ryggsmerter, kompliserte nakkesmerter (gjentagende nakkeproblematikk), muskelspenninger og kroniske smertediagnoser  – hun har altså en meget god kompetanse innen utredning og behandling av muskuloskeletale smerter.

Bestill time hos kiropraktor Eghosa Jane Ogoleh hvis ønskelig her.

Alexander Andorff

Kiropraktor (Offentlig autorisert, MNKF)

Kontaktinformasjon: Kiropraktor / 64808110 / ONLINE BOOKING / eidsvollkiropraktorsenter@outlook.com

– Mastergrad (M.Sc. Kiropraktikk) ved anerkjente AECC University, i Bournemouth, England. Graduerte i 2011.

– Tidligere kiropraktor på Kiropraktorhuset Elverum og Ottestad Kiropraktorsenter.

– Tidligere jobbet med Elverum Håndball og Elverum Fotballklubb – både damer og herrer.

– Tilbyr moderne kiropraktikk, terapeutisk ultralyd, laserterapi, muskulære teknikker, triggerpunktbehandling, massasje (inkl klassisk massasje, fysikalsk massasje, velværemassasje og sportsmassasje), intramuskulær nålebehandling, samt treningsveiledning og opptrening.

En Moderne Kiropraktor med Betydelig Erfaring

Alexander innehar en høyt anerkjent faglig kompetanse som legges til grunn for ferdighetene hans innenfor utredning og behandler av muskuloskeletale problemer. Dette inkluderer feilfunksjon og smerter i muskulatur, sener, nerver og ledd.

Han benytter seg ofte av en kombinasjon av en lang liste med manuelle behandlingsteknikker for å redusere muskelspenninger, forbedre leddbevegelighet og å bryte ned skadevev, samt stimulere økt blodsirkulasjon i de behandlede områdene. Du vil også kunne få treningsveiledning og hjemmeøvelser som er tilpasset akkurat din problematikk.

Alexander har betydelig erfaring gjennom arbeid med flere tusen pasienter – som er ensbetydende med at han har sett et stort utvalg av problemstillinger, feilfunksjon og smertepresentasjoner.

Hans klientgruppe inkluderer blant annet eldre pasienter, gravide, kroniske smertepasienter og idrettsutøvere. Ja, en av hans kjente styrker er evnen til å tilpasse behandlingsopplegget etter behovene til den enkelte pasienten – og dermed oppnå best mulig resultater.

Bestill time hos kiropraktor Alexander Andorff hvis ønskelig her.

“Alexander er dyktig, kunnskapsrik og hyggelig. Han har gitt meg god behandling og oppfølging. Alexander har min fulle tillit. Veldig synd at du flytter fra Elverum, men det er verdt reisen til Eidsvoll for å fortsette behandling.”

“Jeg opplever Alexander som imøtekommende og hyggelig. Han har mye kunnskap og ekspertise og tar pasienten på alvor. Har fått trygg og god behandling samt gode behandlingsplaner, og han gir god informasjon og gode råd underveis.”

“En utrolig dyktig, kunnskapsrik, profesjonell og engasjert kiropraktor som har hjulpet meg med ulike plager i mange år. Et varmt menneske som ser og forstår deg, og strekker seg langt for at man skal bli kvitt de utfordringer man har. Anbefaler han på det sterkeste!”

“Mitt første besøk hos kiropraktor, og det var en meget bra og behagelig person jeg møtte. Så synd at Alexander skal slutte i Elverum! Eidsvoll er midt mellom Oslo og Elverum og jeg tar gjerne turen dit. Lykke til i ny jobb, på et nytt sted.”

“Dyktig, imøtekommende og alltid blid! Har redda ryggen min så mange ganger. Super fornøyd!”

“En meget dyktig kiropraktor som jeg har 100% tillit til. Han har tatt bort mye smerte fra skuldre og albue som jeg ikke trodde var mulig. Har mye å takke han for. Utrolig trist at han drar fra Elverum, men han kommer til å gjøre seg bemerket dit han kommer også. Takker for all god hjelp. Ønsker deg lykke til videre i livet – og med den nye jobben, Alexander!”

Adna Tahirovic

Fysioterapeut (Offentlig autorisert)

Kontaktinformasjon: Fysioterapeut / 64808110 / ONLINE BOOKING / eidsvollkiropraktorsenter@outlook.com

Adna Tahirovic er vår tilknyttede fysioterapeut – per dags dato jobber hun kun ved vår andre avdeling på Råholt, men planen vår er at hun også skal jobbe her ved Eidsvoll Sundet etterhvert som vi får bygget opp en større pasientbase.

Derfor vil hun ikke være tilgjengelig på online booking for Eidsvoll Kiropraktorsenter og Fysioterapi helt enda. Men det håper vi at endrer seg i nær framtid.

Lei av Stive Ledd og Vonde Muskler? Ta Tilbake den Smertefrie Hverdagen!

Våre moderne klinikere er også levende opptatt av at du som pasient skal få forbedret forståelse for din smertepresentasjon – og finne ut av hvordan vi sammen kan bekjempe selv den mest langvarige muskuloskeletale problematikken.

Våre moderne kiropraktorer innehar også både henvisningsrett og sykmeldingsrett – dersom dette skulle vise seg å være nødvendig for en optimalisert forbedring.

Spørsmål eller noe du lurer på? Eller vil du booke en konsultasjon for problematikken din?

Dersom du har spørsmål så kan du gjerne kontakte oss via en av våre kontaktmuligheter eller vår Facebook-side. Hvis du ønsker å sette opp en konsultasjon så har vi også døgnåpen online booking – slik at du kan finne den timen som passer best for akkurat deg.

(Se ledige timer og bestill time online ved å klikke på knappen ovenfor)

Med de beste ønsker om god helse videre,

Det tverrfaglige teamet på Eidsvoll Kiropraktorsenter og Fysioterapi